BİR ŞEY DEĞİŞİR HER ŞEY DEĞİŞİR

15 yıllık tecrübesi ile Rana Kaplan Koçluk Merkezi artık Trabzon’da

Rana Kaplan Koçluk Merkezi, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi Yavuz Selim Bulvarında açıldı. 15 yıllık geçmiş, 8 yıllık tecrübe ile Avrupa’da 4 ülkede 16 noktada, Türkiye’de ise, 12 ilde eğitim noktaları olan Rana Kaplan Koçluk Merkezi artık Trabzon’da. Karadeniz Bölge Merkezi Trabzon’da açılan merkezin açılış kurdelesini yönetici koçu eğitmen Rana Kaplan kesti.
KOÇ KOLAYLAŞTIRICIDIR
Kaplan, “Trabzon’da olmayı çok istedik. Koçluk çağımızın aracı, hayatı, hedefleri her şeyi kolaylaştıran bir araç. Koç olmak kolaylaştırıcı olmaktır. Biz de elimizdeki bilgileri her noktada ulaştırabileceğimiz insanlara ulaştıracağız. Onun için ekibimizle adanmış bir şekilde çalışıyoruz. Trabzon ve Karadeniz için hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.
HEDEFE ULAŞMAK İÇİN DESTEK
Kaplan, “Profesyonel koçluk mesleği, son yıllarda sık sık kulağımıza çalınan bir kavram. Artık yaşamını daha dengeli, kaliteli ve anlamlı sürdürmek, iletişim becerilerini ortaya çıkarmak, kişisel becerilerini geliştirmek, farklı bakış açılarını keşfetmek, yaşama organize olmak, başarmak ve hedefine ulaşmak isteyen pek çok kişi yaşam koçlarından destek alıyorlar. Çalışanlarının performansını artırmak, var olan potansiyeli en iyi şekilde kullanmak ve belirlenen hedeflere en kısa sürede ve etkili yoldan ulaşmak için profesyonel koçları bünyesine katan kurumların sayısı da günden güne artıyor” diye konuştu. Kaplan, merkezde ICF öğrenci koçluğu, profesyonel koçluk, bireysel seanslar  ve kurumsal eğitimler düzenleyeceklerini belirterek, yepyeni bir gelecek için yola çıktıklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber