banner240
banner237
banner238

BU MUTFAKTA MACERA VAR!

Kalbimdeki Casus, Aşkenaz’da Aşk birbiri içinde açılan sırlarla son ana kadar merakla okunan ve her sonucun aslında yeni bir başlangıç olacağını anlatan bir ilk kitap. Yazar Hakan Acar’ın, gizem, macera ve aşk dolu anlatısında bildiklerimizin bazen hiç de öyle olmadığını, tanıdığımızı sandıklarımıza bile dönüp bir kez daha bakmamız gerektiğini keşfediyoruz.

“En kötü hayal kırıklığı, sevdiğinin uğrattığı hayal kırıklığı olsa gerekti. Yüksekten düşüp bin parça olmuş bir camın kırık parçalarından farkı yoktu. Böyle bir hastalığa yakalanmış bir yüreğin tedavisi sadece ve sadece vatan sevgisi olabilirdi. Sevdiğini bırakıp cepheye koşan vatan çocuklarının içindeki duyguların ötesinde ne olabilirdi ki? Hiçbir şey!”

Aşkenaz Hotel’de çalışan aşçı Bartu’nun sıradan, yıllarca herkesten gizlediği aşkının hayaliyle geçen ve birbirine benzeyen günleri ansızın karşılaştığı İshak Bey’le tamamen değişiyor. Yaşamın farklı yerlerinde, bambaşka idealleri olan insanlarla, Yediler Meclisi ile bir araya gelen Bartu giderek sıradanlıktan sıyrılarak bir kahramana dönüşüyor. Yüreğinde taşıdığı aşkın bile bildiği gibi olmadığını keşfettikçe mücadelesinde aşka yer olup olmadığını sorguluyor.

Gerçekçi Karakterlerle Soluksuz Bir Macera

Akıcı anlatımıyla, romanda yer alan her karakter derinlikli detaylarıyla verilirken anlatılan her şey mekânsal ve zamansal bir gerçekliğe dönüşüyor. Sırların tek tek ortaya çıktığı ve eninde sonunda her yüzleşmenin kendini gerçekleştirdiği Kalbimdeki Casus serisinin ilk kitabı Aşkenaz’da Aşk. Ülkesi ve aşkı arasında seçim yapmak zorunda kalan Bartu’yu gittikçe artan ivmeyle bekleyen bu macerada, okura kendinden bir şeyler bulma, kendine benzer soruları sorma fırsatı veriyor. Yediler Meclisi, Bartu ve onun aslında hiç tanımadığını fark ettiği dünyasının giderek büyümesine tanıklık etmeye davet ederken en iyi bilinen gerçeklerin aslında hiç de öyle olmayacağını fısıldıyor. Yazardan Direkt Yayınevi tarafından yayımlanan Kalbimdeki Casus serisinin ilk kitabı olan Aşkenaz’da Aşk, www.heryerdekitap.com ve diğer internet kitapçılarında okurla buluşmaya hazır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber