banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN KURTARMA OPERASYONU

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Galanima Deresi’nde mahsur kalan sahipsiz köpek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Galanima Deresi kenarında sıkışan sahipsiz köpek, bulunduğu yerden çıkamadı. Havlaması üzerine olayın farkına varan ve köpeği sıkıştığı yerden kurtaramayan vatandaşlar, durumu Büyükşehir Belediyesi Akçaabat İtfaiye Grup Amirliği ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucunda köpeği sıkıştığı yerden kurtardı. Ekipler, sağlık durumunun iyi olduğunu anladıkları sevimli köpeği yeniden özgürlüğüne kavuşturdu. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ettiler.

SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMAYALIM
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlarımızın her zaman yanlarındayız. Koronavirüs sürecinde yaşam koşulları daha da zorlaşan sahipsiz hayvanlarımız için ekiplerimiz merkez ve tüm ilçelerdeki beslenme noktalarına düzenli olarak mama bırakmaktadır. Yine bugün olduğu gibi nerede olursa onların sağlığını korumak adına kurtarma faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bu zor süreçte el ele vererek sevimli dostlarımızı unutmamalı, onlara yardımda bulunmalıyız” ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber