banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDE BAYRAM COŞKUSU YAŞATTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından arife ve bayramın 1’inci günü merkez mahallelerde başlatılan ve büyük beğeni toplayan bayram eğlenceleri, ilçelerde devam etti.  

Hemşehrilerine bayram coşkusu yaşatmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, bayramın 2’nci ve 3’üncü günü ilçelerde bayram etkinliği gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun talimatlarıyla düzenlenen etkinliklere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

ETKİNLİKLER BEĞENİ TOPLADI
Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Çaykara, Of ve Sürmene ilçelerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bando konseri beğeni topladı. Vatandaşlar çalınan şarkılara balkonlarından ve pencerelerinden alkışla tempo tutarak, bayram coşkusu yaşadı. Sergilenen Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca ve Karakaçan, İbiş-Aşuk-Maşuk gösterilerini ise özellikle gençler ve çocuklar heyecanla izledi. Çocuklara hediyelerin de verildiği etkinlikleri ilçe belediye başkanları da yakından takip etti. İlk kez böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını belirten ilçe sakinleri, Başkan Zorluoğlu’na sevgilerini sunarak teşekkürlerini iletti.

İLÇELERİMİZDE GÖRÜNÜR OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında sıra dışı bir bayram geçiriyoruz. Eski bayramların yerini tutamasa da bu zor günlerde bayram coşkusunu biraz da olsa yaşatabilmek için merkez ve ilçelerimizde eğlenceler düzenledik. İlk günden itibaren Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde daha görünür olacağını önemle belirtiyorum. Gerek projelerimizde gerek etkinliklerimizde ilçelerimizi merkezden ayırmıyoruz ve Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde daha görünür olması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizde 7’den 70’e büyük coşku ile karşılandık. İlçe belediye başkanlarımız da ekiplerimizi bir an olsun yalnız bırakmadı. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Etkinliklerimizi balkonlarından ve pencerelerinden izleyen halkımızın memnuniyetini görmek de bizleri fazlasıyla memnun etti. İnşallah daha güzel günlerde bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber