BÜYÜKŞEHİR MUTLU EDİYOR

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireylerle bir arada olmak ve onları mutlu etmek adına başlattığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireylerle bir arada olmak ve onları mutlu etmek adına başlattığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Ballim Cafe’de çalışan özel gereksinimli gençlere yönelik, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gezi düzenlendi.


 
Ballim Cafe’de çalışan özel gereksinimli gençler, Trabzon Umuda Destek Derneği üyeleri ve velilerin katıldığı gezide, eğlenceli anlar yaşandı. Veliler, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan ziyaretin çocuklarını çok mutlu ettiğini ifade ederek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.   
 
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Özel eğitimli çocukların sosyal ve kültürel yaşama katılımlarını sağlamak, her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Çocukların ve gençlerin hayvanlarla daha fazla etkileşim içerisinde olması, gelişimleri için çok önemli. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayata katılmalarını ve kendilerine olan güvenlerini kazanmalarını amaçlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu alandaki çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

BÜYÜKŞEHİR MUTLU EDİYOR
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.