Cesaret Biziz. Azim Biziz. Emek Biziz. Biz kadınlarız. Biz her iki kişiden biriyiz.

Cesaret Biziz. Azim Biziz. Emek Biziz. Biz kadınlarız. Biz her iki kişiden biriyiz. CHP Parti Meclisi Üyesi, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı  Sayın NAZLIAKA’nında dediği gibi ÖRGÜTLENMEK şiarıyla, CHP MYK üyesi Necla Kacar KARATEPE, Kadınlar Kolu İl Başkanı AyşeNil BEKTAŞ ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 16 Kasım 2020’de  Kadın STK’larına açık, İlçe Kadın Kollarıyla, Trabzon’da Kadın ve Kadın Sorunlarına ilişkin bir toplantının yapılmasının ardından Düzköy Kadın Kolları altyapısı oluşturuldu ve CHP’ye yeni katılan üyelerle görüşüldü. Bölgede alan çalışması yapılmış özellikle çalışan, üreten, aileye katkı sağlayan kadın girişimciler, esnaf, çiftçi kadınlarımızla bir araya geldik.  Pandemi süreci ve Ekonomik sıkıntının arttığı bu dönemde sorunlar ve çözümlerin üzerinde görü alışverişinde bulunuldu.

17 Kasım 2020 tarihinde Dernekpazarı İlçemizde daha önce olmayan CHP Kadın Kolları oluşturuldu. Çaykara ilçemizde Kadınlar Kolu başkanı ataması yapıldı. Yine Hayrat ilçemizde de Kadın Kolu kuruldu.

Son olarak Araklı Kadınlar kolu başkanı ve Yöneticilerin ataması yapıldı. Bu konuya ilişkin raporlar daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Kadınların sorunlarına ve çözümlerine ilişkin hiç olmadığı kadar yakın olacağız.

                                                                                                                             Ayşe Nil BEKTAŞ

                                                                                                              CHP TRABZON İL KADIN KOLU BAŞKANI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber