banner240
banner237
banner238

Diyarbakırlı genç Devrim Aktürk, imtiyaz sahibi olduğu 'Bilinç6 Fanzin'le edebiyatı sevdiriyor.

Freud özel sayısı dışında eğitimci Yılmaz Gördük'ün Nikola Tesla özel sayısını da çıkaran genç edebiyatçının üçüncü sayısının özel konusunu Yazar ve Oyuncu Nazlı Kübra Çevik ele aldı. Siyahi bir kadın olarak ırkçılığa karşı duran Rosa Parks'ın yaşadığı serüveni ele alan Çevik, okurlarca tebrikleri ve takdirleri topladı. 

Bilinç6 Fanzin'in özel sayısında yer alan diğer yazarlar ise Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan, Sinema Eleştirmeni Fatih Suruç, Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Cüneyt Polat, Yazar ve Girişimci Ahmet Genç, Yazar Kardelen Güler, Yazar Yıldız Alataş, şair Büşra Turan ve Yazar Merve Revan oldu.

"YILMADAN SAYILARIMIZI ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ" 
Daha önce Hivru isimli şiir kitabıyla okurlarının karşısına çıkan genç yazar Devrim Aktürk, "Heyecanlıyız, mutluyuz ve sevinçliyiz. Çünkü hayallerimizin devamı olan Bilinç6 Fanzin’imizin 3. sayısı olan ve ana tema olarak ırkçılığa uğramış bir siyahi kadının, Parks’ın yaşam serüveninde başına gelen en ilginç olayı ele aldığımız bölümü sizlere sunmanın gururu ve onuru içerisindeyiz. Ben de dahil olmak üzere, birkaç genç ve amatör yazarla yola çıktığımız bu serüvende birbirinden kıymetli insanlarla yolumuza devam ediyor, amatör olarak başladığımız yazarlık kariyerinde de kalfalığa yükselmenin gayreti ve mücadelesi içersinde olduğumuzu da huzurunuzda dile getirmek isteriz. Yılmadan sayılarımızı çıkarmaya devam edeceğiz." dedi.
 
"BİR TOHUM GİBİ EKİLDİK, BİR FİDAN GİBİ BÜYÜYORUZ"
Bilinç6 Fanzin'in dördüncü sayısı için hazırlıklara başladıklarını aktaran Aktürk, "Matbaada basamadığımızdan dolayı fotokopi olarak çoğalttığımız, ürünümüzü sizlere renkli olarak sunamadığımızdan ötürü siyah beyaz olarak aktardığımız Bilinç6 Fanzin’in okurları da gün geçtikçe çoğalıyor. Nitekim Fanzin Ailesi olarak bir tohum gibi ekildik ve bir fidan gibi büyüyoruz." diye belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber