DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 42. MERKEZİNİ İSTANBUL ÇAMLIK’TA AÇTI!

Dünya Değişim Akademisi 42. merkezini pazar günüİstanbul Çamlık’ta açtı.“Şimdi değişim zamanı” sloganı ilekısa zamanda yayılan kurumun    Çamlık’taki mekanında da tam donanımlı, bilgili ve içten Değişim Uzmanlarıyla buluşacaksınız!

Dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerinisunan, farkındalığınızı artıran, değişim hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayan, size vizyon kazandıran Dünya Değişim Akademisi, hayatınıza güçlü adımlarla devam etmenizi hedefliyor. Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalır diyen Değişim Uzmanları ise herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor ve anlamlıbir mesaj veriyor:“Eğeraltınbirgelecekistiyorsanızaltınbirdeğişimgerçekleştirmelisiniz. O zamangelecekkesinliklesizinolacakçünküyalnızcadeğişimsayesindealtınbirgelecekortayaçıkabilir...”Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ileİstanbul Çamlık’ta da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.   

Dünya Değişim Akademisi – İstanbul Çamlık

İletişim: 0543 472 99 98

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber