banner240
banner237
banner238

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 62. MERKEZİNİ İSTANBUL KÜÇÜKYALI’DA AÇTI!

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 62. MERKEZİNİ İSTANBUL KÜÇÜKYALI’DA AÇTI!

Dünya Değişim Akademisi’nin 62. merkezi, İstanbul Küçükyalı’da açıldı. “Kendini değiştir dünyan değişsin” vizyonu ile kısa zamanda tüm Türkiye ve yurtdışında ilgi odağı olan, pek çok merkezi açılan kurumda, dünyada uygulanan en kadim ve güçlü değişim teknikleri sunuluyor. Tam donanımlı, bilgili ve içten Değişim Uzmanları Küçükyalı’da da sizleri bekliyor!

Dünya Değişim Akademisi’nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon, derin gevşeme gibi çalışmalar sunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi gelişim ve değişim arayışlarınıza uygun daha pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. Değişim Uzmanları ile irtibat kurmanız yeterli.

Dünya Değişim Akademisi’nin güven, huzur, bilgelik dolu atmosferi Küçükyalı’da da özenle hazırlanmış. Değişim Uzmanları, mekanın hem kapalı hem de bahçeli alanında, gelişmek ve yenilenmek isteyen herkesi anlamlı bir mesajla kendini keşfe ve değişime davet ediyor: “Değişim aslında bir yaratıcılık patlamasıdır. Çünkü toplum sabit fikirlere, taşlaşmış kalıplara ve kristalleşmiş tutumlara sahiptir. Onları aşmak için yaratıcı olmak şarttır. Değişim isteyen insan ise sabit zihinsel kalıplarla yaşayamaz, çünkü onlar ona nefes aldırmaz...” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile İstanbul Küçükyalı’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber