DUYARLI GENÇLERDEN SOKAK HAYVANLARINA BARINAK

Sosyal sorumluluk kapsamında faaliyetlerine aralıksız sürdüren BTP Trabzon Geçlik Kolları

bu sefer de sokak hayvanlarına barınaklar yaparak şehrin bir çok yerine yerleştirdi.

BTP Trabzon Gençlik Kolları Başakanı Haydar Ergan BTP Trabzon Gençlik Kollarının sosyal medya hesabından yaptığı anlamlı paylaşımda;

''BTP Trabzon Gençlik Kolları

@trabzonbtpgenc

BU KULÜBELER BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ TRABZON GENÇLİK KOLLARI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. 

BTP Trabzon Gençlik Kolları olarak sokak hayvanları için hazırlamış olduğumuz köpek barınaklarını şehrin her bir yerine yerleştirdik sevimli dostlarımız yuvalarına hemen alıştı'' dedi.

BTP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Haydar ERGAN ;''Genel Başkanımız Syn. Hüseyin BAŞ beyin sıklıkla “Türkiye’nin en ciddi sorunu empati kurabilme yeteneğimizi kaybetmiş olmamızdır” demişti. Bizler de Genel Başkanımızın söylediği sözü üzerine yönetim kurulu olarak neler yapabiliriz diye düşündük. Geçtiğimiz haftalarda gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak adına Trabzon Akçaabat sahilinde çöp toplama etkinliği yapmıştık. Daha sonrasında doğada yaşayan kuşların yem bulmakta zorlanacağını düşünerek doğaya gençlerimizle beraber yem bıraktık. Son olarak da Trabzon’da havaların soğuması  nedeniyle sokakta yaşayan hayvanlarımızın sıcak yerler bulmakta zorlanmalarına karşı harekte geçtik. Bunun üzerine bizler geri dönüştürdüğümüz malzemelerden köpek barınakları hazırladık ve bu barınakları Trabzon’daki çeşitli bölgelere yerleştirdik. Bize faaliyetlerimizde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız Syn. Hüseyin BAŞ beye İl Başkanımız Syn. Nihat HEKİMOĞLU’ na, Gençlik Kolları Başkanımız Syn. Abdulkadir MISIR’a  ve faaliyetlerde emeği geçen bütün gençlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber