EL ELE VERDİLER GÖNÜLLERE GİRDİLER


Ortahisar Belediyesi, Ortahisar Kent Konseyi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı iş birliğinde mahallede bulunan ihtiyaçlılara yönelik kuaförlük hizmeti verildi.

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dr. Önder Taşan, Mahalle Muhtarı Kadir Sert ve bir bayan bir erkek kuaförü ile ihtiyaçlı ailelere evlerinde bakım yapıldı. Mahalle Muhtarı Kadir Sert, mahallesinde yaşayan; yaşlı, kronik hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlara evlerinde ücretsiz kuaförlük hizmeti verilmesini sağladı. Mahalle Muhtarı Sert, "Mahallemizde yaşayan yaşlı, kronik hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza evlerinde korona virüsü tedbirlerine tam uyularak, ücretsiz kuaförlük hizmeti sunuyoruz. Hizmetin mahallemize gelmesine vesile olan Ortahisar Belediye başkanımız Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Önder Taşan ve kuaförlere mahallem adına teşekkür ediyorum. Bu süreçte dayanışmanın en güzel örneğini gösterdik. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece her türlü musibetin üzerinden Allah’ın izni ile geliriz. Yolumuz hak yoludur, durmak yok, duraksamak yok, yorulmak yok, yol almaya çalışmaya devem " dedi.


Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dr. Önder Taşan, “Ortahisar Belediyemizin iş birliği ile ilçemizin 86 mahallesinde bakıma muhtaç ve ihtiyaçlı ailelere kuaförlük hizmeti sunuyoruz. Kent Konseyimizin engelliler meclisinin bir projesidir. Projemizi hayata geçiren engelliler meclisimize ve projemize katkı sağlayan Ortahisar Belediyemize teşekkür ediyorum. Projelerimiz hız kesmeden sürecek” diye konuştu.


BAHATTİN BAŞTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber