FARKINDALIK FESTİVALİ YAPILIYOR

İZMİT KÖRFEZİ’NDE ULUSLARARASI FARKINDALIK FESTİVALİ YAPILIYOR

Wellborn Hotel

22 - 23Aralık

“Değişimi Keşfet” teması ile Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenenFarkındalık Festivali 22-23 Aralık haftasonunda İzmit Körfezinde yapılıyor. Etkinlikte 8 ayrı Değişim Sanatı programı uygulanmakta olup, pratik seanslara 400e yakın kişi katılıyor. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden gelen katılımcıların yanısıra yurt dışından konuklar da var. Amerika, Japonya, Bulgaristan, Almanya, Fransa ve İspanya’dan gelenlere simultane çeviri de yapılmakta.

FestivaldekiçalışmalarısunanDeğişimUzmanları’ndanNurBaharTüzünerveDünyaDeğişimAkademisiYetkililerindeElçinEreneryaptıklarıaçıklamada: Bu Festivalde KorkuyuAşma, StresYönetimi, ÖfkeyiDönüştürme, DepresyondanÖzgürleşmeçalışmalarınaağırlıkverileceğinibelirttiler. "Yapılanteknikler, kişininbaskıladığıvebunedenleiçindebiriken, böylecenegatifdüşüncevedavranışkalıplarınanedenolanolumsuzenerjileriatmasınıvedahahafifvemutlubirhayatsürmesinisağlayacaktır.Günümüzdeyaygınolanstres, gerginlikkaynaklısorunlarınvepekçokhastalığınhızlıverekabetdoluhayatşartlarınedeniyleaşılamadığını, buradayapılandeğişimçalışmalarıylakişininkendinitamamenyenileyeceğini, bunedenle her ay hem Türkiye'ninçeşitliillerinde, hem de halkaaçıkçalışmalarlaherkeseulaşmayaçalıştıklarınıifadeettiler.

“60’tan fazladeğişimprogramıuygulanmakta. Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Ebeveyn Olma, Affetme, Liderlik, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk gibi pek çok konuda kişinin birkaç seansta çözüm bulmasını sağlayan teknikler sunulmakta. Gönüllü çalışmalar da yapıyoruz, herkes ihtiyaç duyduğu konuda bize ulaşabilir” dediler.

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber