TSGİAD VALİ ZİYARETİ

TSGİAD projelerini anlattı, Vali Ustaoğlu çalışmalarından ötürü tebrik etti

Sizler sayesinde 

ülkemiz geleceğe 

emin adımlarla yürüyor

TSGİAD Başkanı Rıdvan Olgun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Olgun TSGİAD’ın yaptığı çalışmalar hakkında Vali Ustaoğlu’na bilgi verirken Deniz Üssü, Eğitim Vadisi, Çömlekçi Limanı dönüşümü gibi projeler konusunda da bilgilendirmelerde bulundu. 

ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Vali Ustaoğlu iş adamlarının ülkenin kalkınması için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Sizin gibi işverenler sayesinde ülkemiz geleceğe emin adımlarla yürüyor. Tüm iş adamlarımız birer değerdir. Ülkemiz gelecek hedeflerine yürürken İş adamları derneklerine ve sivil toplum örgütlerine toplum kalkınmasında önemli görevler düşüyor. Toplum kalkınmasında o zaman daha başarılı olacağımıza, derneklerimizin de amaçlarını daha fazla gerçekleştireceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TEBRİK ETTİ

TSGİAD’ın projelerini dinleyen ve çalışmalarından ötürü tebrik eden Vali Ustaoğlu, “STK’ların üretkenliği şehirler açısından çok önemlidir. Bu bağlamda önemli projelerin üzerine durmuşsunuz. Bu projeler şehrimiz için güzel projeler. Hep birlikte el ele vererek Trabzon için çalışacağız. İlerleyen zamanda derneğinizi de ziyaret ederek projeler hakkında daha detaylı konuşacağız” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber