Gürcistan’da Şehit Olan Askerlerimizin Anısı İçin Anıt Çalışması Başlatıldı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Artvin Milletvekili eski Bakan Faruk Çelik, Gürcistan’da düşen uçakta şehit olan 20 askerle ilgili olarak, şehitlerin anısının yaşatılması adına somut adımlar atıldığını açıkladı.

Çelik, Türkiye’nin Tiflis Büyükelçiliği tarafından, uçağın düştüğü bölgede bir anıt ya da şehitlik yapılması için resmi bir çalışma başlatıldığını bildirdi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, Türkiye ile Gürcistan arasındaki dostane ilişkiler çerçevesinde sürecin hassasiyetle ele alındığını belirtti. Şehit askerlerin hatırasının yaşatılmasının hem insani hem de tarihi bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Çelik, Gürcü yetkililerle yapılan temaslarda karşılıklı anlayış ve saygının ön planda olduğunu ifade etti. Büyükelçilik nezdinde yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü aktaran Çelik, ilgili kurumların koordinasyon içinde hareket ettiğini söyledi.

Bu konunun kendileri için büyük bir hassasiyet taşıdığını dile getiren Faruk Çelik, şehitlerin aziz hatırasına yakışır bir anıt ya da şehitliğin hayata geçirilmesi sürecinin yakından takip edileceğini belirtti.

Gürcistan’da Şehit Olan Askerlerimizin Anısı İçin Anıt Çalışması Başlatıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.