Halk Eğitim Merkezi Çalışanları İftarda Buluştu.

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışan eğitmenler, verilen iftar yemeğiyle bir araya geldi. Faaliyet alanını her geçen gün genişleyen Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi yönetimi, çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, eşi hanımefendi Kubse Toğan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri, Emrah Koşar, Murat Eskicioğlu, Süleyman Adıgüzel, Halk Eğitim ve ASO Müdürü Orhan Genç, müdürlük bünyesinde çalışan yaklaşık 140 usta öğreticinin katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

Ramazan ayında merkez eğitmenleriyle iftar yemeğinde bir araya gelerek çalışanlar arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini belirten Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, büyük bir aile olduklarını söyledi. Genç, "Kaymakamımız Sayın Tolga Toğan ve eşi hanımefendi Kubse Toğan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şükür Köse, şube müdürlerimiz iftar programlımıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Halk Eğitim müdürlüğü olarak hedefimiz her zaman olduğu gibi çıtayı daha da yukarı taşıyarak 3 bin kursta 50 bin kursiyerimize eğitim vermektir.”dedi.

Halk Eğitim merkezinin toplumun her kesimine hizmet verdiğini belirten Kaymakam Tolga Toğan, “İlçemizde halk eğitim merkezi olarak yapılan bu iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen başta idarecilerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber