banner240
banner237
banner238

Hayvanlara zulmün cezası ağırdır.

Hayvanlara zulmün cezası ağırdır. Çünkü hayvanların Allah'tan başka koruyucusu yoktur. Hayvanlar riayet edilmesi gereken haklara sahiptir.

        Bu durum da çevremize baktığımızda yapabilir olup da yapmadıklarımızla hayvanlara yapılan eziyetlerde birey olarak payımız olduğu gerçeği aşikârdır. Malumumuz olduğu üzere kış mevsimine girdik ve bu olay çok vahim durumlar arz etmektedir. Bizler MHP’liler olarak insana verdiğimiz değer kadar, hayvanlara değer verildiğini göstermek bilincinde kendimizi taraf olarak görmekteyiz.

        Çözüm olarak hem belediyelerin, hem devletin yetkili mercilerinin ve hem de diyanetin seferber olarak üstüne düşen görevleri yapmasını bekliyoruz. şehir içinde müsait alanlarda yerel yönetimlerin hayvan bakımıyla ilgili yerler tespit ederek lokal çözümler üretmesini, hayvanların bulundukları ortamda bakımlarının yapılmasını, devletin buna destek olmasını, okullarda ve camilerde bilinçlendirmelerin yapılmasını her bir bireyin mahallesindeki hayvanları koruyup kollamasını bir insanlık görevi olarak görüyoruz.

        Sokaktaki hayvanların gözlerindeki çaresizliği görelim çünkü, ÇARE SİZSİNİZ…..              

 Bekir Sıtkı TARIM

MHP İl Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber