İKİZDERELİ MUHTARDAN THK’NA BAĞIŞ

İKİZDERE-THK Rize Şubesi tarafından Rize merkez dahil olmak üzere İkizdere, Kalkandere, İyidere, Derepazarı, Çayeli, Güneysu ilçelerinde 349 Muhtara posta ile zarf gönderildi. Rize merkez dahil 349 gönderiden yalnız İkizdere Kirazlı Mahalle Muhtarı Hızır Tavukçu’nun duyarlılık göstererek yardımda bulunması takdir edildi.

Koronavirüs tehlikesine karşı ilk kez bu yıl farklı bir uygulama yapıldı. THK ‘nün her yıl olduğu gibi yetkililerden yasal izin alarak başlattığı fitre zekât ve bağış kampanyasında virüs tehlikesine karşı posta ile zarf gönderme yolunu seçti. THK zarfını boş göndermek istemediğini söyleyen Kirazlı Mahallesi Muhtarı Hızır Tavukçu ’THK sosyal faaliyetleri olan yasal bir kurum. Bizden yardım istediyse vermeyi görev bilirim. Posta ile bana gelen zarfları boş geri gönderseydim bana yakışmazdı. Biz bize yeteriz derken her konuda yardımlaşma içinde olabiliriz. Ben Mahallem adına Türk Hava Kurumuna katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana’dedi.

Rize merkez başta olmak üzere İkizdere, Kalkandere, İyidere, Derepazarı, Güneysu ve Çayeli’nde 349 köy ve mahalle muhtarına posta ile zarf gönderildiğini söyleyen Rize Şube Başkanı Mehmet Demir virüs dolayısıyla gereken ilginin gösterilmediğimi fakat İkizdere-Kirazlı Mahalle Muhtarı Hızır Tavukçu’yu yaptığı bu özverili çalışmasından dolayı ayrıca tebrik ediyorum’dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber