NEDİM ŞENER'DEN YILLAR SONRA GÖKHAN ÖZOĞUZ YORUMU!

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş'in sunumuyla, Haber Global ekranlarında 12 Kasım Perşembe akşamı gazeteci yazar Nedim Şener’i konuk etti. Nedim Şener, kendisine yöneltilen bir soru üzerinden Gökhan Özoğuz'u eleştirdi. 

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimin anmak için bir paylaşımda bulunmayı isteyen Gökhan Özoğuz, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan görsellerden rahatsız olmuş ve "Bu çizimlerden nefret ediyorum, olayı sanki Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor" demişti. O dönemde Nedim Şener Gökhan Özoğuz'a "Evladım" diye seslenerek "Onların Fetö'nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor" demişti.

Jülide Ateş, Nedim Şener'e "Twitter atışmaları Nedim Şener’in hobisi mi?" diye sorunca Nedim Şener şu cümleleri kurdu: 

BAZI TİPLERİ SEÇİYORUM! 

"Bazı tipleri seçiyorum, evet söyleyeceğim bir şeyler varsa onların üzerinden paylaşıyorum. Gökhan Özoğuz’un yazdığı aslında kendi yazdığı bir şey değil! Tek başına onun yazdığı bir şey değil. O yazıyla pek çok yerde karşılaştım. Bir yerden almış, esinlenmiş ama aynı cümleleri başka yerde, Fetöcülerin paylaştığını, kripto unsurların bunu paylaştığını gördüm! Baktım aynı şeyleri bir yerlerden alıp, kopyalayıp kullananlar var. Bu da onlardan birisi! Eğer içinde bir duygu varsa, bunu doğrudan söyle, birkaç tane afişi paylaşmış, o afişlerin devamları da var. Ömer Halis Demir’in, darbeye direnen askerlerin, görüntüleri de var. Onları alıp paylaşmıyorsun, sadece içinde askerlerin gözaltına alınma görüntüleri olan karikatürleri alıp paylaşıyorsun ve onun üzerinden bir algı yaratıyorsun yüzbinlerce takipçine karşı! Peki 15 Temmuz’la ilgili ne yaptın sen bugüne kadar, peki 15 Temmuz gecesi ne yaptın? 15 Temmuz’la ilgili ne yazdın? Ondan sonra kalk Türk askerinin izzet-i nefsi için… Gerçek Türk askeri o karikatürlerde temsil edilenlerin Fetöcüler olduğunu çok iyi biliyor! Fetöcü hainler olduğunu biliyor, bunu onun anlaması için yaptım, anladığını düşünüyorum süreç içerisinde." 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber