Ortahisar HEM, “Aşkın Altın Rengi; Tezhip” Serginin Açılışı Gerçekleştirildi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi kursiyerler tarafından hazırlanan “Aşkın Altın Rengi; Tezhip” temalı sergi açıldı.

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi kursiyerler tarafından hazırlanan “Aşkın Altın Rengi; Tezhip” temalı sergi açıldı.

Zorlu Grand Otelde Kaymakam Tolga Toğan, Vali Yardımcısı Mehmet Yapıcı, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide kurum müdürleri, öğretmen, kursiyer ve davetliler hazır bulundu.

Hat ve tezhip çalışmalarından oluşan sergi hakkında bilgi veren Halk Eğitim merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Orhan Genç, “Sergide Halk Eğitim Merkezi hat ve tezhip kursu öğrencilerinin 2019 yılı başından bugüne kadar gerçekleştirdikleri eserler sergileniyor. Birbirinin tamamlayıcısı olan hat ve tezhip sanatına geçmişte ve bugün ömrünü vermiş büyük üstatlara bir saygıdır. Aynı zamanda bu iki büyük sanata küçük bir katkıdır” dedi.

Vali Yardımcısı ve protokol mensupları ile birlikte sergiyi gezen Kaymakam Tolga Toğan, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Ortahisar HEM, “Aşkın Altın Rengi; Tezhip” Serginin Açılışı Gerçekleştirildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.