banner240
banner237
banner238

REVİ:Milletimiz var olsun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada "15 Temmuz gecesi darbeci hainlere karşı dik durarak bütün dünyaya demokrasi ve bağımsızlık dersi veren; FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimine karşı canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. 
Milletimiz var olsun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."dedi. 

15 Temmuz 2016 tarihinde Devletin kılcal damarlarına kadar sızan FETÖ'nün kalkıştığı hain darbe girişimine karşı Türk Milletinin adeta bir Kurtuluş savaşı verdiğini belirten Revi "Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde niyetimiz bu hain darbeye müsaade etmemiştir. Devletimizin içerisinde sinsice yapılanan hain şebeke devletimize ve liderimize karşı defalarca hain planlar güzel demiş darbe girişimleri denemiş fakat hiçbirinde başarılı olamamıştır. Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu milletimizin azim ve fedakarlıklarla dolu gayretiyle ihanet şebekesinin tüm girişimleri bertaraf edilmiştir. Bundan sonrada bu gibi hadsiz eylemlete kalkışmak isteyenlere milletimiz gereken dersi misliyle karşılık verecektir." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz gecesi kalkışılan darbe girişiminin bir Haçlı seferi niteliğinde olduğunu vurgulayan Revi açıklamasını şöyle sürdürdü: "Milletimizin dini duygularını kullanarak kandıran sümüklü yalanları ile dolandıran bu hainin gizli kardinal olduğu defalarca belirtildi. Dolayısıyla bu hain kalkışmanın bir Haçlı seferi olduğu apaçık bir gerçektir. Bu sebepledir ki ne Avrupa Birliği ne Amerika ne de Hristiyan dünyasından bu ihanet gecesi sonrasında hiçbir açıklama yapılmadığı gibi darbenin kazanılması için sevinçle beklemişlerdir. Milletimiz,  O gece ses çıkarmayanları, sessiz kalanları, kapının arkasına saklananları, televizyon karşısında bekleyenleri tıpkı darbecilerin ihanetini kaydettiği gibi  hafızasına kaydetmiştir."

Milletin iradesine karşı yapılan bu hain darbeye karşı mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğinin altını çizen Revi "15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine devletimizin bütünlüğünü yıkmaya kalkışan bu hain darbe girişimine asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bütün terör örgütlerine olduğu gibi ihanet şebekesi ne karşı mücadelemiz asla bitmeyecektir. 15 temmuz gecesinde Devleti'nin bağımsızlığı ve milletinin özgürlüğü için canlarını siper ederek şehit olan 251 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yine aynı gecede gazi olan bütün vatandaşlarımıza da sağlıklı uzun ömürler dilerim.  Bu ihaneti unutmadığımız gibi şehitlerimizin de fedakârlıklarını asla unutmayacağız."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber