Rize'de düzenlenen kitap imza günü

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi tarafından, kapı komşusu Rize'de düzenlenen kitap imza günü ve şiir dinletisi etkinliği büyüledi.

Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna'dan edinilen bilgiye göre, şube üyelerinden şair-yazar Sebahat Karagöz adına, Rize'de, 11 Temmuz 2020 Cumartesi günü yapılan " Bana Aşkı Anlat " konulu şiir dinletisine müteakip, Yazar’a ait "İmera Feram, 03.15 Örtün Yüreğini Üşümesin ve Köşeye Sıkışanlar” adlı hikâye, roman türü kitaplarına ilişkin imza günü programı düzenlendi.

Şube Başkanı Kamuran Tuna ve Yönetim Kurulu üyelerinden, Mümin Sağlam'ında hazır bulunduğu programa, Rize Ceza’da Hakime Şükran Hanımefendi ve saygıdeğer ailesinin yanı sıra Trabzonlu, Rizeli pek çok sanatseverin iştirak ettiği öğrenildi. Başkan Tuna, Trabzon ili ve çevre İllerinin gerek tarihi süreçlere yönelik köklü bağları ve gerekse aynı coğrafya üzerinde tesbih tanesi misali dizilimlerine işaret etti. Sözlerinin devamında yekpare bir vücut olduğumuz kapı komşumuz konumundaki Rize' de ve çevre illerde evrensel nitelikteki kültür- sanat faaliyetlerinin zaman, zaman icra edildiğini ve bundan sonra da imkânlar ölçüsünde benzer etkinliklerin yürütüleceğine dikkat çekerek sözlerini, “katkı sunan tüm paydaşlara teşekkürlerimi iletiyorum” ifadeleriyle tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber