RİZE GAZETECİLER DERNEĞİNİN 3 AKTİF ÜYESİ 2020 YILINDA VEFAT ETTİ

İki yıldır dünyayı ve Yurdumuzu saran Covid-19 salgınında Rize Gazeteciler Derneği (Rİ-GA-DER)Üç aktif üyesi geride bıraktığımız 2020 yılında vefat ederek aramızdan ayrıldı.

Rize Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Yeni Çayeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve TGF Delegesi Abdul Talip Saklı, Rİ-GA-DER Yönetim Kurulu Üyesi ve Ardeşen’in Sesi gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Özcan ve Dernek üyesi Gazeteci, Şair ve Söz Yazarı Mustafa Holoğlu bu malum salgına yenik düşerek aramızdan ayrıldılar.

60 Yaşındaki Abdul Talip Saklı tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 24 Temmuz 2020 tarihinde vefat etti. 25 Temmuz 2020 tarihinde Çayeli ilçesinde toprağa verildi.

53 yaşında vefat eden 2 çocuk babası Ahmet Özcan’da tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde 13 Aralık 2020 tarihinde vefat ederek 14 Aralıkta Ardeşen’de toprağa verilmişti.

65 yaşında vefat eden 2 çocuk babası ve Rİ-GA-DER in en kıdemli üyesi Mustafa Holoğlu’da tedavi gördüğü İstanbul’da 18.5.2020 günü vefat etti.19 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul-Eyüp’te toprağa verildi. Aramızdan ebediyen ayrılan Üç Gazeteci arkadaşımıza Allah’tan Rahmet diliyoruz.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber