SİZLER ÇOK DEĞERLİSİNİZ

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Düzköy İlçesindeki Doğu Karadeniz Gençlik Kampındaki gençlerle bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik kampında, Iğdır, Ardahan, Adana, Siirt ve Şırnak’tan Trabzon’a gelen 116 kampçı ile bir araya gelen Yeşilay ekibi, gençlere Yeşilay ile ilgili brifingde bulundular. Yeşilay Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Yeşilay olarak gençleri her zaman önemsediklerini dile getirerek, “Sizlerin yanında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kamptaki gençlerimiz de değerli olduğunu hissediyor. Değerli olduğunu hisseden birisi yanlış işlerde yer almaz. Yeşilay olarak bir spor kulübü kuruyoruz. Gençlerle iç içe olacağız. Çevremizde bağımlı olanları uyaracağız. Sizler bizim için çok önemlisiniz” dedi.
BAĞLARINIZI KOPARMAYIN
Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, kampların gençlerin kaynaşması için önemine vurgu yaparak, “Ülkemizin farklı illerinden gelerek burada kaynaşıyorsunuz. Uzun vadeli arkadaşlıklarınız oluyor. Ablanız olarak size, birbirinizi kaybetmeyin nasihatinde bulunuyorum. Belki 20 sene sonra sizler çok farklı yerlerde olacaksınız ve bu arkadaşlığınız ömür boyu sürecek. Sürecin değişmesi ile bağımlılıkta farklı boyutlar kazandı. Şu anda en önemli bağımlılık teknoloji bağımlılığı. Bir çok kişi teknoloji bağımlısı. Sizler burada doğa ile iç içe bu bağımlılıktan uzaksınız. Vaktinizi çok iyi değerlendiriyorsunuz. Yeşilay olarak Gençlik ve spor bizim en önemli paydaşımızdır. Sizin gibi gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Yeşilay formatörlerinden Ömer Gür tarafından, kamptaki gençlere bağımlılık konusunda bir sunum yapıldı. Gür, gençlere sağlıklı yaşamın önemini anlatarak, bağımlılığın her türlüsünden uzak durmalarının sağlıkları için önemini işaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber