banner240
banner237
banner238

Taka Derneği’nden muhteşem final

Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezon finalinde muhteşem bir konserle kulakların pasını sildi.

“Madem Ki Ben Bir İnsanım” temalı konserde genç şef Tuğcan Yılmaz’ın muhteşem yönetimindeki saz ekibi, koro ve solistler finale yakışan bir türkü resitali sundu. Sunuculuğunu Eyüp Köse’nin yaptığı konserde Anadolu’dan ezgilere yer veren Taka Derneği elemanları salondan alkışlarla ayrıldı.

Şefik Pak, Ebru Kalyoncu, Gülsen Yılmaz, Hüseyin Çetin Ketenci, Nurgül Kurt, Köksal İnce ve Çağlar Kara’nın birinci bölümde, Arslan Ardıç ve Mehmet Özdemir’in de ikinci bölümde solo eserlerle performans sergilediği gecenin finalini ise koro şefi Tuğcan Yılmaz yaptı.

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Tuğcan Yılmaz’a plaketini takdim eden dernek başkanı Dr.İsmet Sadi Ülker türkülerin bir panzehir olduğunu belirterek, “Ayrıştırmaya karşıyım. Bu türkülerimizi ise bir panzehir olarak görüyorum. Birbiri ve değişik gruplar hakkında kötü hisler besleyen herkese birkaç türkü dinlemesini öneriyorum. Orada kendimizi ve birbirimizi göreceğiz. Orada kızdığımız küstüğümüz insanları göreceğiz. Ve göreceğiz ki biz aynıyız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber