banner240
banner237
banner238

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’ndan Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği

Trabzon Valisi Yücel Yavuz İl Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 179.Yıldönümü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerinin onuruna düzenelenen iftar programına katıldı.

 

İftar programına Vali Yücel Yavuz’un yanı sıra Garnizon Komutan Tank Albay Osman Akyıldız, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Alay Komutanı Halil Şen, İl Emniyet Müdürü  Orhan Çevik, şehit yakınları ve gazilerimiz katıldı.

 

Vali Yücel Yavuz İftar programında yaptığı konuşmada “Ülkemizin huzur ve güveliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın 179. Yıldönümünü kutluyorum. Bu önemli günde bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”dedi.

 

İl Jandarma Alay Komutanı Halil Şen ise;”Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 179’uncu kuruluş yıldönümünü gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Başarılarla dolu 179 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmış    

-- 

Trabzon Valiliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber