banner240
banner237
banner238

TRABZON TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ CAMİASI YILDIZ'INI KAYBETTİ

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'de balık avlarken oltası elektrik tellerine takılan bir kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'de balık avlarken oltası elektrik tellerine takılan Cafer YILDIZ  elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Cafer Yıldız (50) Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'e balık avlamak için geldi. Demirkapı deresi Haros mevkiindeki derede balık avlayan Yıldız'ın oltası yüksek gerilim hattına takıldı. Elektrik akımına kapılarak yere yığılan Yıldız'ı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yıldız'ın cenazesi otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Merhum Cafer YILDIZ'ın Cenazesi 8.6.2018 Cumartesi Günü Cenazesi yarın ikindi namazından sonra Çaykara Taşkıran mh defnedilecektir.

Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık Ailesi olarak Merhum Cafer YILDIZ'a Allahtan rahmet Ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber