AKÇAABAT EKİN UZUNLAR İLE COŞTU

Akçaabat Belediyesince Akçaabat’ın kurtuluşunun 101. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ekin Uzunlar’ın sahne aldığı bir konser düzenlendi.

Festival alanı Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen konsere Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve yönetimi, Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bülent Mumcu’nun sunuculuğunu yaptığı konserin başlamasıyla birlikte coşkulu kalabalık, birbirinden güzel parçalarla doyasıya eğlendi. Ekin Uzunlar, duygusal ve hareketli şarkıların yanı sıra kemençe çalarak seyircileri coşturdu. 2 saat sahnede kalan Uzular, alanı dolduran hayranlarından yoğun ilgi gördü. Kemençesiyle salonu dolduran vatandaşlara Karadeniz rüzgarı estiren sanatçı, horonlarla coşturdu. Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyen tarzıyla dikkat çeken genç şarkıcı, kemençe şovuyla büyük beğeni aldı.

Sahnede konuşan Ekin uzunlar, “Bu gecede burada olamama vesile olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e, tüm çalışanlarımıza ve sizlere teşekkür ediyoruz. Böyle etkinlikler oldukça bizler hep var olacağız. Sizlerin içinden de sanatçılar çıkacak ve bizler el birliğiyle bu toprakları, bu kültürü her zaman tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Konserde duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Ekin Uzunlar, son yıllarda yöremizden yetişen en iyi sanatçılardan biri. Akçaabat’ın kurtuluş yıldönümü dolayısıyla aramızda bulunuyor. Ekin Uzunlar’la da siz değerli gençlerimizle de gurur duyuyorum. Gençler bizim geleceğimizdir. Ülkemizi ve Akçaabatımızı gençlerimize emanet edeceğiz.” dedi.

Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ise “Akçaabat’ın 101. Kurtuluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen konserde hep bir aradayız. Doğu Karadeniz Bölgesinin en güzel yerinde yaşıyoruz. Bu güzellik anlatılmaz yaşanır. Bu güzelliği sürdürmek ve yaşatmak siz gençlere kalacaktır. Bölgemizi yaptığı müziklerle temsil eden Ekin Uzunlar ve orkestrasına ayrıca bu coşkulu kalabalığa gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen. Ekin Uzunlar’a plaket takdim ederken Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim de çiçek takdiminde bulundu.

Gece vatandaşların gönüllerince eğlenmesi ve oynanan horonlarla sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber