TTSO Başkanı Hacısalihoğlu’ndan 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türkiye’nin istiklaline, istikbaline ve milletin iradesine karşı yapılan hain saldırıyı unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 5’inci yıldönümündeyiz. Türk milleti, 15 Temmuz gecesi gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan hiçbir iradeyi meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milli irade dışında bir seçeneğe asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Yüce milletimiz, her yaştan, her meslekten ferdiyle ülkemizi karanlığa götürmek isteyenlere karşı tarihi bir mücadele vermiştir. Her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanındayız. ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesini benimseyerek her şartta demokrasiyi, milli iradeyi savunmaya devam edeceğiz. Fetö terör örgütü mensuplarına karşı vatan savunmasında göğsünü siper eden tüm vatan evlatlarıyla iftihar ediyoruz. Türk iş dünyası olarak, ülkemizin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini alması için aynı ruh ve inançla çalışmayı, üretmeyi sürdürüyoruz."

Başkan Hacısalihoğlu, mesajının son bölümünde, "15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 5’inci yıldönümünde, demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden kahraman şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber