banner240
banner237
banner238

TÜRKAV: “AKLIN VE BİLİMİN İŞİĞİNDA” KTÜ Rektörüne HAYIRLI OLSUN ziyareti.

TÜRKAV: “AKLIN VE BİLİMİN İŞİĞİNDA” KTÜ Rektörüne HAYIRLI OLSUN ziyareti. TÜRKAV YÖNETİM KURULU ile REKTÖRÜN; Covit-19 sıkıntılarını hep beraber aşacağız anlayışı, yapılan konuşmalar ve ortaya konulan konuların da değerlendirildiği ziyaret olmuştur.

Trabzon TÜRKAV Yönetim Kurulu KTÜ Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ ya ziyarette bulunarak hayırlı olsun dedi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ziyaret nedeniyle Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı kısa adı TÜRKAV Trabzon Yönetim kuruluna teşekkür etti. Sizleri biliyorum ve takip ediyorum. Beraberlik içinde olacağız. KTÜ, konuların dışında kalmayacaktır. KTÜ’ nün şehirle bütünleşmesini güçlendireceğiz. Ortak akla bilimin ışığında destek vereceğiz. TÜRKAV’ a ziyaretleri nedeniyle tekrar teşekkür ediyorum dedi. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı kısa adı TÜRKAV Başkanı Kenan KURU: KTÜ Rektörlüğüne yeni atanmanız nedeniyle Yönetim Kurulu arkadaşlarımla hayırlı olsun dileklerimizi ifade ediyoruz. Bu ziyaret içinde teşekkür ediyoruz. TÜRKAV olarak başarılar diliyoruz. Aklın ve bilimin ışında teşkilatlanmaya sahip TÜRKAV, BEYİN GÜCÜNÜN Sivil Toplum kuruluşu olarak temsilidir. Dolayısıyla Ortak akılla dayanışma içinde olarak yapılacak hizmetlerde Üniversitemizle beraber olacağız. KTÜ, Türkiye’ de üniversiteler arasında önemli yere sahiptir. Trabzon içinde çok önemlidir. Bilim yuvası olan Üniversitemizde de her kademede Akademisyen ve Kamu çalışanları üyelerimiz bulunmaktadır. KTÜ’de görev yapan Akademisyen ve Kamu Çalışanlarından üyelik yeterliliği olanlar TÜRKAV’ a üye olabilmektedir. Hayırlı olsun dileklerimizi tekrar ifade ediyoruz. Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber