banner240
banner237
banner238

YÖRESEL ÜRÜNLER SERGİLENİYOR.

İKİZDERE- İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü pandemi dolayısıyla kursların kapalı olduğu dönemde hazırlık yaparak ilçede sürekli açık olacak kermes alanı açtı.

İkizdere Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Kalemci sosyal medyada yaptığı açıklamasında ’Kurumumuz ve kursiyerlerimize gelir sağlayacak olan kermesimizde çok çeşitli ürünler mevcuttur. Kermesimizde ilçemizde yöresel olan peştamal, Cimil çorabı, feretiko kumaşı ile oluşturulan ürünler, çok kullanımlı yıkanabilir bez maskeler, kursumuzda üretilen gümüş takılar, tablolar, dekoratif ve çok çeşitli çeyiz ürünleri mevcuttur. Tüm ürünler kurslarımızda üretilmektedir. Yazın ve kışın sürekli ziyaretçisi olan İkizdere ilçesi aynı zamanda doğa turizmcilerin tercih etmektedir. İlçemiz ana cadde üzerinde bulunan kermes yerimizde çeşitli ürünler ile herkesi bekliyoruz. Kermesimiz hafta içi günlerde 10:00 - 16:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kermes alanının oluşturulmasında desteği olan İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı' ya, Sürekli kermes alanını bizlere tahsis eden İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 'e, desteklerinden dolayı İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ' e, öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkürlerimi sunarım’ dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber