banner240
banner237
banner238

28 ŞUBAT ÖĞRENCİ DERNEĞİNDEN BAKAN ALBAYRAK' A DESTEK AÇIKLAMASI 

Ülkemiz, bulunduğu coğrafya sebebiyle küresel güçlerin her anlamda saldırısına maruz kalmış ve yıllarca aziz milletimiz bu topraklarda yaşamanın sıkıntısını çekmiştir. Geçmişte IMF den borç alan, borç aldığı için de emir alan Türkiye, yıllar sonra ilk defa bu borçtan kurtulup dış politikada bende varım diyebilmenin onurunu yaşamaktadır. Fakat emir vermeye alışık olan emperyalist güçler ve uzantıları elbette ki bu durumu kolay kolay kabul etmeyecekti. 
28 şubat Darbesi'ni yaşayan biri olarak görüyorum ki o dönem Başbakan olan merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan Hoca' ya ekonomide yaptığı atılım ve icraatlar yüzünden akla hayale gelmeyecek zulümler yapanlar darbe ile kendisini Başbakanlık görevinden alanlar, siyasi yasaktan ev hapsine kadar giden bir süreçte sesini çıkarmayanlar, tarihe kara bir leke olarak geçen o günlerin savunucuları, mimarları utanç yıllarına sebep olan destek veren hainler bugün, Erbakan Hoca 'ya ekonomide yaptığı büyük atılımlar sebebiyle methiyeler dizmekte , övgüler yağdırmakta.   Peki değişen ne oldu?
Tabi ki hiçbir şey olmadı. 
Zihniyet aynı, bakış açısı aynı , kendi menfaatleri için dış mihraklarla hiç çekinmeden dirsek teması yapanlar yine aynı oyunları sahnelemeye devam ediyor.
Bugün, 2023 hedefine ülkesini ulaştırmak isteyen Sn. Cumhurbaşkanımız R.Tayyip Erdoğan ve en zor dönemde elini taşın altına koyan Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak haksız ve ahlaksızca saldırılara maruz bırakılarak istifa sürecine giden yol sinsice hazırlanmıştır. 
Ekonomi kelimesinin ne anlama geldiğini dahi bilmeyen basiretsizler dillerine doladıkları " Döviz kuru çok yüksek battık " sloganı ile düğmeye bastı. Geçmişte düşük kur, yüksek faiz politikası ile zenginleşenler diğer taraftan ülkede üretimin durmasına, ülkenin ithalat çöplüğüne dönüşmesine hiç ses çıkarmadılar. Çünkü herşey bol ve ucuzdu.
Üretim de acaba ne demekti?


Pandemi sürecinde ülkeler sınırlarını kapattığında herkes üretimin ne anlama geldiğini çok iyi öğrendi. İşte ,  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yerli ve milli ekonomi modeli ile üretim çarkının dönmesine vesile old , faiz lobisine dur dedi.
Elbette ki böyle geçişler sancılı olur sıkıntılar yaşanır ama sonucunda milletimizin refahı için bu modelin yerleştirilmesi bizi dünyadaki en iyi ekonomisi olan ülkeler arasına sokacaktı.
Bu model ile Türkiye cari açıktan kurtulma aşamasına gelmişken, büyük bir iktisadi devrim yapılırken " Ben sadece cebimdeki paraya bakarım " diyen bir zihniyete neyi ne kadar anlatabiliriz ki?
Bulunduğu coğrafyada neredeyse işgal edilmemiş  ülke kalmamışken sınırlarını korumak için olağanüstü mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2023 hedefine ulaşmasın diye her türlü ekonomik ve politik saldırıya rağmen bağımsızlığımızın sembolü Al Bayrağımız 'ın ülkemizin her yanında dalgalanıyor olması zaten başlı başına bir zaferdir. 
2023 Türkiyesi' ne güçlü bir ekonomi ile girme yolunda çok büyük bir yükü omuzlayan, onca saldırıya karşı duruşundan taviz vermeyen Sn. Bakanımız Berat Albayrak Bey' in bundan sonraki süreçte de, donanımı ve birikimi ile ülkesi ve milleti için  daha güzel hizmetler yapacağına can_ı gönülden inanıyor ve verdiği hizmetlerden dolayı şahsım ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla

Aynur ÖZDEMİR 
28 Şubat Öğrenci Derneği
Trabzon Temsilcisi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber