banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA OFF-ROAD HEYECANI YAYLACIK SAHİLİ’NDE YAŞANDI

Trabzon Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, PETLAS 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarının ikinci ayağı Akçaabat Yaylacık Sahili’nde gerçekleştirildi. Yurt içinden beş farklı ilden ve yurt dışından İtalya ve İran’dan toplamda 72 sporcunun katıldığı Off-Road Şampiyonası’nda 36 araç yarıştı.

Heyecanın doruklarda yaşandığı yarışmaya AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası Trabzon 4. Ayak Yarışlarını yakından takip eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Trabzon Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, PETLAS 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarının ikinci ayağına, Akçaabat’ımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İkinci ayağı diyorum biliyorsunuz bu yarışların birinci ayağı dün Hıdırnebi Yaylamızda yapıldı. Orada yarışıp aracını yürür vaziyette buraya getiren sporcular burada yarışa devam etmeye hak kazandılar. Hem dün yaylada yarışan hem de bugün burada yarışacak olan sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kıymetli katılımcılar. İlçemizin tanıtımı ve turizmin gelişmesi için Belediye olarak ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenlemeye veya buradaki gibi düzenlenen organizasyonlara katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Yaklaşık iki hafta önce Uluslararası festivalimizi düzenledik. Bu hafta sonu uluslararası düzeyde düzenlenen bu yarışlara destek veriyoruz. Önümüzdeki hafta uluslararası resim çalıştayımızın 9.sunu gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonlarla ilçemizin tanınırlığını arttırmaya ve turizmini geliştirmeye gayret ediyoruz. Bu vesile ile Ülkemizin çeşitli illerinden, yurt dışından İtalya ve İran’dan ilçemize gelen sporculara ve Off-Road tutkunlarına hoş geldiniz diyor, emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası Trabzon 4. Ayak Yarışları’nda çeşitli kategorilerde dereceye girenlere ödülleri, yarış sonrasında protokol üyeleri tarafından Yaylacık Sahili’ndeki Off-Road alanında verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber