ÇAYKUR ÇAYI HAKKÂRİ’DE

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de görev yapmış başarılı Kaymakamlardan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık Rize çayını unutmadığını söyledi.

ÇAYKUR Erzurum Pazarlama Bölge Müdürü Yakup Öztürk 2022 Yılının son mesaisini Hakkâri iline ayırdı. ÇAYKUR Çayını daha çok satıp içimini sağlamak için Erzurum Bölgeye bağlı bütün illerde yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Bölge Müdürü Yakup Öztürk’’ yılın son gününde ÇAYKUR Hakkâri Bayimiz Orhan Aksaç ile birlikte şehirde yaptığımız saha çalışmasının ardından, Sayın Valimiz İdris Akbıyık Beyi makamında ziyaret ettik. Rize’de görev yapmış Valimiz ÇAYKUR Çayını yakından bildiğini söyledi. Bizde kendilerine çay sektörü ve milli markamız ÇAYKUR Ürünleri hakkında bilgi verdik. Sayın Valimize göstermiş oldukları yakın ilgiden ve desteklerinden dolayı Teşekkülümüz adına çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık’’ ÇAYKUR Bölge Müdürlüğünün çalışmalarını takip etmesi çok güzel. Doğu Karadeniz’de üretilen çayımızın bölgemizde de etkin olmasını isteriz. Güneydoğuda damak tadı biraz daha farklı galiba dışardan gelen çaylarda Pazar buluyor’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber