Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Alt Çalışma Grubu Toplandı

Trabzon Çalışma ve Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü olarak yılda 2 defa olmak üzere il genelinde gerçekleştirilen Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Alt Çalışma Grubu 2022/2 Ekim ayı toplantısını Trabzon İl Milli Eğitim İl Müdürlüğü Ek Binasında gerçekleştirildi. Değerlendirme havasında geçen toplantıya kurum temsilcilerinin ilgisi yoğundu.

Toplantıya İŞKUR Trabzon Şube Müdürü Zeynep ÖZKAN ve İş ve Meslek Danışmanlarının yanı sıra devlet ve özel okulların temsilcileri, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM), Halk Eğitim Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Olgunlaşma Enstitüsü ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile Esnaf Sanatkârlar Odaları ve KOSGEB Trabzon yetkilileri katım sağladı.

Toplantıda İŞKUR Trabzon’un pandemi sonrası süreçte mesleki yönlendirme ve danışmanlık hizmetlerine yönelik gerçekleştirdiği faaliyetler gündeme getirildi. Ayrıca devlet ve özel okullarda görevli Rehber öğretmenleri İŞKUR tarafından gerçekleştirilen İş Arama Becerileri ve Meslek Seçiminin Önemine yönelik seminerlerden elde edilen verim dolayısıyla bu seminerlerin devamı talep edildi. Bu doğrultuda İŞKUR Trabzon Şube Müdürü Zeynep ÖZKAN, kurumumuz tarafından gerçekleştirilen sunumların diğer kurumlarımızla koordineli bir şekilde devam ettirileceğini vurguladı. Ayrıca Meslek Tanıtım Günlerinin de devam ettirileceğine değindi. İŞKUR Trabzon’un sekretaryasını yürüttüğü alt çalışma grubu 2023/1 Şubat ayı toplantısı için gündeme getirilecek konulara yönelik çalıştay yapılmasının planlandığı taraflara bildirildi.

TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber