banner240
banner237
banner238

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

Kültür sanat etkinlikleri ve spor faaliyetlerinin sıklık kazandığı Trabzon’da, Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi ev sahipliğinde Trabzon Otomobil ve Motor Spor Kulübü PETLAS 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışları gerçekleştirildi. Macera ve hız tutkunları ile birlikte Trabzonlu vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği Off-Road Şampiyonası, Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi'nde hazırlanan zorlu parkurda yapıldı. Nefesleri kesen yarışlara İtalya, İran ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 32 araçla 64 sporcu katıldı. Şampiyonaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim start verdi.
 
ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da birçok alanda ulusal ve uluslararası etkinliklere imza attıklarını belirterek, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren ‘sıkıcı şehirler gelişemez’ anlayışıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ulusal ve uluslararası sosyal, kültürel ve spor etkinleriyle hemşehrilerimizi buluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Off-Road Şampiyonası’ndan büyük keyif almıştık. Bugün de Akçaabat’ta ev sahipliği yaptığımız Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın gördüğü ilgi bizleri memnun etti. Düzenlediğimiz etkinliklerle adımızı artık sadece Türkiye’ye değil dünyaya duyuruyoruz. Geçtiğimiz hafta organize ettiğimiz Uluslararası Horon Festivali’nin hemen ardından dünyanın en önemli teknoloji festivali TEKNOFEST’e ev sahipliği yaptık. Bugün de Off-Road Şampiyonası heyecanına ortak olduk. Tüm bu etkinliklerimizden hemşehrilerimizin duyduğu memnuniyet bizleri ayrıca mutlu ediyor. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızı günlük hayatın stresinden uzaklaştıracak etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  
 
EKİM: SPORCULARI KUTLUYORUM
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise, “Trabzon Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, PETLAS 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarında bir aradayız. Bu yarışların birinci ayağı dün Hıdırnebi Yaylamızda yapıldı. Orada yarışıp aracını yürür vaziyette buraya getiren sporcular burada yarışa devam etmeye hak kazandılar. Hem dün yaylada yarışan hem de bugün burada yarışan sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. İlçemizin tanıtımı ve turizmin gelişmesi için belediye olarak ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenlemeye veya düzenlenen organizasyonlara katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber