TÜED TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİN’DEN ÜYELERİNE SAĞLIK SEMİNERİ

Birçok özel Hastaneyle yapılan özel anlaşmaların yanında uzman kişileri üyelerine seminer vermek için TÜED Trabzon Şubesinin toplantı salonun da bir araya topladı.

Bu hafta Ürolog operatör Doktor Alpaslan Akbaş davet edildi.

Üroloji uzmanı olan Doktor Alpaslan Akbaş vermiş olduğu seminer oldukça ilgi gördü.

Daha önceden üyelerini mesaj yoluyla davet eden Şube Başkanı Burhanettin Bayraktar bu seminerlerin devam edeceğini ifade etti.

Doktor Alpaslan Akbaş hiçbir hastalıktan korkulmaması gerektiğini, geç kalınmaktan korkulmasını ifade etti,

Halk arasında Prostat Hastalığı diye geçen bu hatalığın aslında böyle bir isminin olmadığını, Prostatın her insanda olduğunu hatta olmayanların çocuklarının olmayacağını esas korkulması gereken prostatın olduğundan daha fazla büyümesinin olduğunu söyledi.

Bu hastalığın aşamalarını ve gelişmelerini 40lı yaşlardan sonra mutlaka bazı testlerin yapılması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra üyeler tarafından sorulan sorulara cevap verdi. Dilek ve temennilerde ise 65 yaş üstü hastaların bakımının sorun olduğunu vurgulayan Mümin Aydın kendi hastalarımızı bile Azerbaycan’dan Gürcistan’dan gelen kişiler bakıyor. Üstelik 500 veya 600 dolar alıyorlar.

Talebimiz o dur ki, 65 yaş üstü kronik hasta olanlar için bakım hastanesi açılsın. Buradan yetkilerin buna çözüm bulmasını talep ediyoruz.

Oldukça verimli geçen sunumu üyelerin beğendiği gözden kaçmadı.

Haber Cemal Yıldız

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber