AVRASYA ÜLKEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

On farklı şehirde Kariyer ve Tanıtım etkinliklerine katıldı, yirmiye yakın şehirde ise hem öğrencilerle bir araya geldi, hem de gelecek dönem için nabız yokladı. Kocaeli, Sakarya, Adana, Mersin, Konya, Kayseri, Aksaray, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinden sonra ekibin son durağı Şanlıurfa oldu. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “9. Şanlıurfa Üniversite Kariyer Günleri” Fuarı Piazza Alışveriş Merkezinde yapıldı.

*ŞANLIURFA PROTOKOLÜ AVRASYA STANDINDA

Avrasya Üniversitesi’nin standına her şehirde olduğu gibi Urfa’da da büyük ilgi vardı. Standın ilk ziyaretçileri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Avrasya Üniversitesi Kurumsal İletişim Şube Sorumlusu Cemil Öztürk’ten üniversite hakkında bilgi aldı. Çiftçi, yapılan organizasyonun önemine değinerek, burada öğrencilerimizle, gitmeyi düşündükleri üniversitelerin temsilcilerini, akademisyenlerini buluşturuyoruz. Bu önemli organizasyonda Trabzon’dan buraya gelen Avrasya Üniversitemizi görmek bizleri çok memnun etmiştir, dedi.

*YILDIZ; SADECE KARADENİZDEN DEĞİL YURT GENELİNDEN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUZ

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız konu ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Yıldız, arkadaşlarımız ülkemizin her ilini karış karış geziyor ve izlenimlerini bizlere aktarıyorlar. Hem üniversitemize, hem de şehrimize büyük ilgi olduğunu söylüyorlar. Hatta mezun öğrencilerimiz stantlarımıza geliyor bizlere selamlarını iletiyorlar. Hayatta bundan fazla bizleri mutlu edecek bir şey yoktur. Bu gelişmeler bizim sorumluluğumuzu arttırıyor. Şunu tüm kamuoyu bilsin, Avrasya Üniversitesi ülkenin en kaliteli üniversitesi olma yolunda doğru adımlar atıyor. Başarmak zorundayız, başaracağız. Ülkemizin dört bir yanından bizlere evlatlarını gönderen ailelere de sesleniyorum, sizlerin evlatları şehrimizde, üniversitemizde en iyi eğitimi alacak, ailesine, devletine,

hayırlı bir evlat olarak sizlere tekrar teslim edilecektir. Kurulduğumuz günden itibaren tek hedefimiz güzel ülkemize vatanını, bayrağını çok seven, donanımlı gençler yetiştirmek olmuştur, bundan sonrada tek hedefimiz hep bu olacaktır dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber