Avrupa Yolcusu 20 Öğrenciden Müdür Şükür Köse’ye ziyaret

Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Merkezi tarafından Erasmus + Mesleki Eğitim Personel Öğrenci Hareketliliği 2018-1 TR01-KA102 – 050629 numaralı “Avrupa Boyutunda Ön Büro Deneyimi” adlı proje kapsamında Prag ve Viyana’da staj yapacak Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “ Konaklama ve Seyahat Bölümünden” 20 öğrenciyi makımnda ağırlayan Müdür Şükür Köse, öğrencilere, “Alanınızda kendinizi en iyi şekilde yetiştirmek için bu tür programlar iyi bir fırsattır. Bu fırsatları çok iyi değerlendoiriceğinizeinanıyorum”dedi.

Müdür Şükür Köse, “Fırsatları Değerlendirin.”

Konaklama mesleği uluslararası standartlarda hizmet vermeyi gerektiren, hayat şartlarındaki değişimlerden etkilenen, konuk memnuniyeti sağlamayı hedefleyen, kaliteyi ön planda tutması gereken bir meslek olduğuna dikkat çeken Müdür Şükür Köse, “, mesleğin gerektirdiği yeterlilikleri kazanmış, iş hayatına adapte olan, değişen dünya şartlarına uyum sağlayabilen, yabancı dil ve iletişim konularında iyi düzeyde bireyler yetiştirmek öncelikli amacınız olmalıdır”dedi.  Öğrenci ve öğretmenlere bu programların sunduğu imkânların en iyi şekilde değerlendirip bilgi ve birikimlerinin artırılmasının önemini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, öğrencilerin sunulan fırsatları kazanıma çevirerek ülkemize dönmeleri gerektiğini ifade ederek hayırlı yolculuklar diledi.

Yurt Dışında 14 Gün Staj Yapacaklar.

Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Merkezi tarafından kabul edilen, Erasmus+ kapsamında Mesleki Eğitim, Personel ve Öğrenci hareketliliği 20 Öğrenci ve 2 Öğretmen olmak üzere toplam 22 katılımcıdan oluşuyor. Konaklama ve seyahat bölümü öğrencileri, “Ön Büro Eğitimi” konusunda yeni beceriler kazandırılması, mesleki ve kişisel gelişimleri geliştirmek için hazırlanan projeler 3 Şubat - 16 Şubat tarihleri arasında 14 günlük yurt dışı staj faaliyetleri yürütülecek. 10 öğrenci Viyana’da, 10 öğrenci Prag’da staj yapacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber