BİZİM NESLİN UŞAKLARI EĞİTİM İÇİN KOLLARI SIVADI

BNU, eğitim için verdiği koşulsuz hizmet ile büyüyor…

Kültüre, sanata, gençlerin eğitimine, sosyal sorumlu nice girişimci projeye verdiği destekle adını duyuran Bizim Neslin Uşakları Derneği Üyeleri, seçkin davetlileri ile bu yıl da 2 Mart 2019 cumartesi günü İstanbul Marriott Hotel Asia’da bir araya geldi..

Gelirleri, BİZİM NESLİN UŞAKLARI DERNEĞİ’ninTrabzon’lu gençlere yönelik eğitim ve burs fonuna aktarılacak bu gecede çoğunluğu Trabzonlu sanatçıların eserlerinden oluşan resim ve heykel sergisi de büyük beğeni aldı. 
Eserlerin gördüğü ilgi ve tamamının sanatsever katılımcılar tarafından satın alınması emeği geçen herkeste heyecan ve mutluluk yarattı.

Gecenin devamında BNU Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Ergun Demirsoy’un hoşgeldiniz konuşmasının ardından Sunay Akın ve İlhan Şeşen’in de ‘’ Aşk Şarkıları ve Öyküler ‘’ adlı müzik, edebiyat, ve dramanın bir arada sunulduğu özel performans yer aldı. 

Bu nefis sahne çalışmaları ile değer kattıkları gecede kimi zaman kahkaha, kimi zaman hüzün, kimi zaman da ah o günler denen anılar Geceye katılan konuklara keyifli saatler yaşattı.

Geçen yıl 24 Şubat  2018 de birincisi düzenlenen ve çok beğenilen bu geceden elde edilen gelir ile yüzlerce  çocuğumuza burs imkanı yaratılmış girişim projeleri desteklenmiş nice öğrenciye de mentörlük hizmeti verilmişti . 

Bu yıl ki geceden elde edilen gelirle öğrencilerimize çok daha fazla burs ve eğitim desteği sağlanacağı BNU Derneği tarafından gururla ifade edildi.

Trabzon kökenli önemli iş insanlarının, devlet adamlarının, doktorların, bürokratların, profesyonellerin ve sanatçıların ağırlıkta olduğu, 500’den fazla katılımcının buluştuğu bu gece, gelecek için heyecan verici ve umut doluydu. 

Sayın Orhan Gencebay, Sayın Kadir İnanır, Sayın Prof.Dr. Bingür Sönmez ve  BNU dostlarının katıldığı bu gecenin tadı davetlilerin damağında kaldı gelecek yıl tekrar buluşmak üzere vedalaşmalarıyla sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber