Çarşıbaşı’nda Polis Haftası Satranç Turnuvası Yapıldı

Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çarşıbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Trabzon İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Çarşıbaşı Polis Haftası Satranç Turnuvası, Çarşıbaşı Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Turnuvaya 10 Yaş ve Altı Kategoride 49 sporcu, 14 Yaş ve Altı Kategoride 29 sporcu ve Açık Kategoride ise 27 sporcu olmak üzere toplamda 105 sporcu katıldı.

Turnuvada dereceye giren sporcular şöyle oluştu: Açık Kategori: 1) Ömer Yanıkoğlu, 2) Tunahan Yıldız, 3) Kartal Sedat Şatır, 4) Abdullah Duran, 5) Ali Çirli. 14 Yaş Altı Kategori: 1)Merve Kayiş, 2)Ömer Abdülhamit İleli 3) Emir Taha Çil, 4) Murat Berkay Özdemir, 5) Bedirhan Yılmaz. 10 Yaş Altı Kategori: 1) İlker Rıdvan Güç, 2) Deniz Arda Durgunlu, 3) Emirhan Kalma, 4) Enver Konyar, 5) Yaman Binboğa. 10 Yaş Altı Yerel Kategori: 1) Aybüke Yavuz, 2) Sinan Bilgin, 3) Salih Can Saka. 14 yaş altı Yerel Kategori: 1) Ali Kemal Baş, 2) Ahmet Akif Sevencan, 3. Tunahan Deniz Sevencan.

Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürü Adem Baykal, güzel bir etkinlik düzenlendiğini ve katılımın da kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek, “Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Trabzon Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi'ye, Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Usta'ya, Polis Memuru arkadaşlarımız Naim Durgunlu ve İrfan Yılmaz'a ve Çarşıbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Şahin'e ve tüm katılımcılara teşekkür eder, dereceye giren sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber