banner240
banner237
banner238

DOLAYLI ORTAOKULUNA ÖDENEK MÜJDESİ

Önceki gün Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin ÇEBİ ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak FETTAHOĞLU ile birlikte Dolaylı Ortaokulunda incelemelerde bulunanan CORA, okulun fiziki koşullarındaki eksiklikleri tespit ederek onarımı için Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER’den destek istedi.

Bakan ÖZER’le telefonda görüşen CORA, okulun tadilatı için 500-600 bin liralık bir tadilat masrafının olduğunu belirtti. Bakan ÖZER, konuyla ilgileneceğini ifade ederek Bakan Yardımcılarına talimat vereceğini ve ödeneğin kısa sürede çıkarılacağını söyledi.

Okulu kısa süre içerisinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine hazır hale getireceğini dile getiren CORA, “Kıymetli Bakanımız, Trabzon ziyaretinde 2022 yılı içerisinde Trabzon’a yapılacak olan 200 milyon liralık Milli Eğitim yatırıma ilave 350 milyon liralık dev yatırım müjdesini vererek şehrimizde büyük bir mutluluk yaşatmıştı. Trabzon’da eğitim ve öğretim faaliyetlerinin her kademede gelişmesi ve kalitenin artması adına her türlü desteği bizlere sunmaktadır. Dolaylı Ortaokulunun tadilatı için de kendisiyle görüştük. Gerekli olan ödeneğin kısa bir süre içerisinde çıkarılacağını belirtti. Kendisine müteşekkiriz. Sağ olsun, var olsun.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber