banner240
banner237
banner238

Karadeniz iş dünyasına 60’dan fazla ülke ile iş yapma fırsatı

9 SEKTÖRDEKİ FİRMALAR BULUŞTURULACAK

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Odamızda yürüttüğümüz Karadeniz Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında, bölgemizde faaliyet gösteren firmalarımızı yurt dışındaki muhatap firmaları ile online olarak bir araya getirmek amacıyla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle 17-18 Kasım 2021 tarihlerinde Karadeniz Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenliyoruz. Bölgemizin dış ticaretine katkı sağlayacağına inandığımız etkinlik, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi'nin yürütüldüğü 60'dan fazla ülkede duyurularak ilgili yabancı firmalar davet edilmiştir” dedi.

Hacısalihoğlu, etkinlikteki sektörlerin, Otomotiv/Otomotiv Yan Sanayi, Makine, Metal ve Metal İşleme, Yiyecek ve İçecek, Deniz Ürünleri, Paketleme Endüstrisi, Kimya, Plastik ve Kauçuk, Yapı ve İnşaat Sektörü, Endüstriyel Mutfak, Madencilik ve Maden, Mobilya Tekstil ve Ev Tekstili olduğunu söyledi.

SON BAŞVURU TARİHİ 16 KASIM

Yabancı firmalarla ticari, teknoloji ve araştırma alanlarında işbirlikleri yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu etkinliğe tüm firmaları davet eden Başkan Hacısalihoğlu, “Katılacak firmalarımızın en geç 16 Kasım 2021 tarihine kadar  etkinlik linki üzerinden kayıt yaptırması ve yine bu tarihe kadar kayıt yaptıran yabancı firmalar ile online görüşme programlarını oluşturması gerekmektedir” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber