banner240
banner237
banner238

RİZE 1.OLAN ÖĞRENCİYİ MİLLİ EĞİTİM UNUTTU

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi öğrencisinin YKS sınavında Rize Birincisi olarak OTDÜ Ortadoğu Üniversitesini kazanması memnunlukla karşılanırken İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden kimsenin tebrik etmemesi şaşkınlıkla karşılandı.

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazanan Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesinden mezun olan Hemşin İlçesinden Emre Sefa Baltacı girdiği 2021 yılı YKS sınavında Sayısal TYT-AYT Rize İl Birincisi olmuş, TYT Sayısal Türkiye 455.si ve AYT-Sayısal Türkiye 763.sü olmuştu. Başarılı öğrenciyi ilk ve tek tebrik ederek kutlayan Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi Müdürlüğü olmuş billboardlarda yayımladıkları mesajla tebrik etmişlerdi. Fen Lisesinin mesajında’’ Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Emeği geçen ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz’’ denildi.

Başarılı öğrencilerinin Rize’deki yetkililer tarafından da tebrik edilerek gelecek öğrencileri teşvik etmede ve moral vermede önemli bir katkı olabileceğini söyleyen Emre Sefa Baltacı’nın yakınları’ yetkililerin Rize 1.öğrencimize sahip çıkmamasını anlamış değiliz ‘’dediler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber