banner240
banner237
banner238

Trabzon Üniversitesi, Okullarda “Yaz Okulu” Başlatıyor.

Trabzon Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı, Trabzon-SEM tarafından Trabzon Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek “YAZ OKULU” hakkında Akçaabat ve Ortahisar Milli Eğitim Müdürlerinin katıldığı bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantıda Yaz Okulu kapsamında verilmesi planlanan Beceri Eğitimleri (Matematiksel Düşünme Becerileri, Fen Bilimleri Becerileri, Okuma Anlama Becerileri) ile Etkinlikler (Orf-Ritim, Robotik Kodlama, Badminton, Din & Değerler Eğitimi, Seramik, Satranç, Dijital Öykü Yazma, Ebru, Oryantiring) hakkında görüş ve öneriler alınıp eğitimler hakkında bilgi veren Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı, Yaz Okulu’nun Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirileceğini söyledi.

Yaz Okulu hakkındaki önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ayvacı, “Yaz Okulu’na İlkokul 1. sınıftan Ortaokul 8. sınıfa kadar olan tüm öğrenciler katılabilecektir. Beceri eğitimine odaklanılacak Yaz Okulu’nda öğrencilerimize üç farklı tarih aralığında hizmet verilecektir. Bu tarihler “1 Temmuz-12 Temmuz”, “16 Temmuz-27 Temmuz” ve “29 Temmuz-9 Ağustos” aralığındadır. Aileler çocukları için uygun olan tarih aralığında yaz okulumuza kayıt yaptırabilecektir. Yaz okulundaki genel amaç çocuklarımıza balık vermekten ziyade, balık tutmayı öğretmektir. Beceri ve eğlenceye odaklanılacak eğitimler 70 ders saatini kapsamaktadır. Tüm eğitimler üniversitemiz bünyesinde görev yapan alanında uzman akademik personelimiz tarafından verilecektir. Derslerimizin saat aralığı 09:00-15:00 şeklindedir. Yaz okulunda öğrencilere bilgi yüklemek gibi bir amacımız bulunmamaktadır. Öğrencilerin eğlenerek becerilerinin geliştirilmesini amaçlıyoruz. Şu anda ön kayıtlarımızı alıyoruz. Ön kayıtlarımız 31 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecektir. Kayıt yapmak isteyenler “sem.trabzon.edu.tr” adresine girerek kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Biz yaz okulumuz ile üniversitemizin kapılarını halkımıza açmak istiyoruz. Bu nedenle tüm öğrencilerimizi eğlenerek becerilerini geliştirecekleri yaz okulumuza bekliyoruz.” şekilde özetlemiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber