AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akçaabat Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.

"5 FARKLI NOKTADA HİZMET VERİYOR"

Büyükşehir Belediyesinin desteği ile İlçe genelinde belirli noktalara kurulmuş internet altyapısıyla Atatürk Parkı, Fatih Parkı, Sahil ‘de 2 farklı Nokta ve Milli Bahçesi olmak üzere 5 farklı yerde ücretsiz Wi-Fi hizmeti veren Akçaabat Belediyesi ilerleyen zamanlarda hizmet ağını geliştirmeyi hedefliyor.

"ÜCRETSİZ VE GÜVENLİ OLARAK SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Konuyla ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, " Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, ülke ve dünya gündemini güvenli ve ücretsiz olarak takip edebilmelerini sağlamak amacıyla kentimiz genelinde ücretsiz internet noktaları oluşturduk. Çağımızda birçok konuda bilgilenmek amacıyla kullanılan interneti Akçaabat'ımıza ücretsiz ve güvenli olarak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 5 farklı noktada vermeye başladığımız Wi-Fi hizmet ağını ilerleyen zamanlarda daha da genişleterek Akçaabat Belediyesi olarak her zaman yeniliklere öncü olmak amacıyla adım atmaya devam edeceğiz. Bu projemizde de bizlere destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber