banner240
banner237
banner238

Aksa Çoruh Elektrik taksit kampanyasını 31 Temmuz’a kadar uzattı

Aksa Çoruh Elektrik, hizmet verdiği Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de Covid-19 salgını döneminde elektrik faturalarını ödeyemeyen aboneleri için daha önce başlattığı taksitli fatura ödeme kampanyasını 31 Temmuz’a kadar uzatma kararı aldı.

Aksa Çoruh Elektrik kampanya kapsamında, 3 bin TL’ye kadar borcu olan abonelere 31 Temmuz’a kadar başvuru yapmaları halinde 3 eşit taksite kadar kredi kartı olmadan ödeme imkânı sunuyor.

Temmuz ayından itibaren enerji sektöründe normalleşme sürecine girileceğinin, elektrik ve doğal gaz faturalarının tahsilatlarına başlanacağının açıklanması üzerine Aksa Çoruh Elektrik, tüketicilerini mağdur etmemek amacıyla elektrik faturalarında 3 aya kadar taksit uygulaması kampanyası başlatmıştı. Aksa Çoruh Elektrik faturalarını ödeyemeyen abonelerine kolaylık sunmak adına taksitli ödeme kampanyasını 31 Temmuz’a kadar uzattı.

Gecikme tutarı dahil 3 bin TL’ye kadar olan ve ikiden fazla ödenmemiş faturası bulunan aboneler, 31 Temmuz’a kadar 444 9 186 numaralı Aksa Çoruh Elektrik Çağrı Merkezi’ni arayarak veya en yakın Aksa Çoruh Elektrik Müşteri Hizmet Merkezine giderek hem bilgi alabilecek hem de başvuru yaparak fatura taksitlendirme kampanyasından yararlanabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber