TOBB’dan Trabzon’daki öğrencilere tablet desteği
TTSO - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ülke genelinde maddi imkânı olmayan 30 bin öğrenci için temin ettiği klavyeli tablet dağıtımı Trabzon’da da gerçekleştirildi. Tablet bilgisayarlar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz arasında imzalanan protokolle teslim edildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde pandemi sürecinde online eğitim gören ve maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için temin edilen klavyeli tabletler oda ve borsalar aracılığı ile Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilmeye başlandı.

TOBB tarafından Trabzon’a gönderilen tabletler, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu tarafından, imzalanan protokolle Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz’e teslim edildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TOBB’un eğitime en büyük desteği veren kuruluşlar arasında yer aldığını belirterek, “Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde online eğitim alan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere 30 bin tablet dağıtımı da bunun güzel bir örneğidir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber