banner240
banner237
banner238

Vali Ustaoğlu ile firma ziyaretleri sürdürüldü

 TTSO - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu bazı sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Üretim tesislerini gezen Vali Ustaoğlu ve Başkan Hacısalihoğlu, üretilen ürünler ile firmaların pazarlama ve ihracat çalışmaları konusunda detaylı bilgi aldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ihracatın önemine dikkat çekerek, “Türkiye’de üretilen ürünlerin dünyanın özellikle sanayi bakımından gelişmiş ülkelerinde talep görmesi bizleri gururlandırıyor. Pandemi süreci nedeniyle yavaşlayan küresel ticarette firmalarımızın üretmeye ve ihracata devam etmesiyle ekonomimiz daha da güçleniyor. Üreten ve ihracat yapan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Trabzon’un üretim gücünü her geçen gün artırdığını belirterek, “Firmalarımızın dünyaya açılmasını çok önemsiyoruz. Bu konuda oda olarak da çeşitli çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Günümüzde ürünü elde etmenin yanı sıra onu dünyaya en karlı biçimde pazarlamak önemli bir nokta haline geldi. Dış ticaret konusunda da işletmelerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber