banner240
banner237
banner238

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA’dan yeni yıl mesajı

AK Parti’nin 19 yılda hemen hemen her alanda büyük atılımlar ve reformlar gerçekleştirdiğini vurgulayan CORA, AK Parti döneminde Türkiye’nin gücüne güç kattığını büyüme hızında vites artırdığını belirterek 2021 yılını şu şekilde özetledi:

“Pandemi sürecinin getirdiği olumsuzluklara rağmen milletimize destek olmaya, yeni eserleri ülkemize kazandırmaya devam ettik.. Ülkemizin huzuru, güvenliği ve geleceği için hayati önem taşıyan savunma sanayii alanında %20’lerden devraldığımız yerlilik ve millilik oranını %80’e ulaştırdık. Terörle mücadele önemli işlere imza attık. Yerli ve Milli Turkovac aşımızı kullanmaya başladık. Uzaya Türksat 5B uydusunu gönderdik. Karadeniz’deki toplam doğal gaz keşfi 540 milyar metreküpe yükseldi. Kendi yerli ve milli arabamız için çalışmaları hızlandırdık. İHA’mızı, SİHA’mızı, Helikopterimizi yaptık. Ülkelerin ekonomik olarak küçüldüğü bir dönemde attığımız doğru adımlarla Türkiye ekonomisi yılın 3. çeyreğinde %7,4 büyüdü. İhracaatta rekorlar kırdık. Statlar, Hastaneler, yollar, köprüler, tüneller yaptık. Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla temelli bir büyüme sürecine sokarak, ekonomide de tarihi bir dönüşümü başlattık. Altyapısını geçtiğimiz 19 yılda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin oluşturduğu bu ekonomik dönüşümü kararlılıkla sürdürüyoruz.”

ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.” diyen CORA, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmak, her alanda daha ileriye taşımak ve kalkındırmak için büyük ve güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. 2022 yılında da hedeflerimize ulaşıp, milletimizin refahı, ülkemizin selameti için ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber