banner240
banner237
banner238

Atakan Aksoy: Kadınlar yönetime katılmalı!

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, ve beraberindeki partililer Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. Şube başkanı Canan Nehbit ve yönetimiyle görüş alışverişinde bulunan Aksoy, büyükşehir belediye başkanı olması halinde belediye bünyesinde daha çok kadın personel çalıştıracağının sözünü verdi.

Buradaki konuşmasında kadınların yönetimde söz sahibi olması gerektiğini vurgulayan Aksoy, “Kadınlar yerel yönetimlere dahil edilmeli. Kadın yöneticilerin sayısı arttırılmalı. Bunun sağlanması Trabzon’un kalkınması ve gelişmesi için zorunluluktur. Bizim sosyal hayatta ve iş hayatında kadınların rolünü arttırmaya yönelik her mahalleye kreş ve anaokulu projemiz var.  Okul öncesi çağındaki çocuklarımız burada eğitim görürken Trabzon’da yaşayan kadın vatandaşlarımız da iş hayatına katılabilecekler. " dedi.

Aksoy konuşmasında ayrıca "Dezavantajlı gruplara yönelik eğitim merkezleri de plânlamalarımız arasında" ifadelerini kullanarak devamında belediye bünyesinde kurmayı planladığı Proje A.Ş bünyesinde kadın istihdamına yönelik projeleri de destekleyeceklerinin altını çizdi. Kadınların yönetimde aktif rol almasının kazanımlarla sonuçlanacağını belirterek, "Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. El sanatları ve yöresel sanatlar konularında da kadınlarımızın destekçisi olacağız. Bu konuları çok önemsiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Aksoy, Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi ziyaretinin ardından, göz rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun'u ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber